Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Ajuntament de Cocentaina renoven la seua col·laboració

 

Cocentaina, 8 de novembre de 2013.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i l'alcalde de Cocentaina, Rafael Briet, han signat aquest matí un conveni marque de col·laboració amb el qual renoven la seua vocació de treball conjunt, que es va iniciar fa més d'una dècada. La signatura protocol·lària ha tingut lloc aquest matí en l'avantsala de la Sala Daurada del Palau Comtal de Cocentaina on, després de la mateixa, s'ha celebrat la reunió de la Comissió Permanent de la Xarxa Vius d'Universitats, la presidència de les quals ostenta en l'aquests moments la Universitat d'Alacant.

Durant la signatura, el rector ha destacat la importància de la Seu de Cocentaina, "la degana de les nostres seus universitàries", en la vertebració d'activitats de caràcter científic, cultural, docent i d'extensió universitària en les comarques pròximes. A més, Palomar ha ratificat el seu compromís amb la política de seus "gràcies a la qual nostra universitat està molt més pròxima a la ciutadania de tota la província". Per la seua banda, Briet ha agraït a la UA "l'esforç per revitalitzar aquesta seu en uns moments tan complicats econòmicament" i ha mostrat la seua satisfacció per haver triat el Palau per a la reunió de la Xarxa, que ha congregat en el municipi a representants de 16 universitats del territori Vives.

L'acte ha comptat amb la presència del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Seus, Eva Valero, el coordinador de la Seu de Cocentaina, José Luis Todolí i la regidora de Cultura, Patrimoni i Benestar Social de l'Ajuntament de Cocentaina, Marcela Richart.

 

Imatges: 

- Un moment de la signatura del conveni entre el rector de la UA, Manuel Palomar i l'alcalde de Cocentaina, Rafael Briet.
- Salutació de l'alcalde i el rector als assistents a la reunió de la Comissió Permanent de la Xarxa Vives celebrada en el Palau Comtal.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464