Saltar apartados

La Universitat d'Alacant formarà doctors equatorians en recerca educativa

Fruit d'un conveni amb la Universitat Central d'Equador

 

Alacant, 28 de novembre de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el de la Universitat Central d'Equador, Edgar Samaniego, han signat aquest matí un conveni específic de col·laboració acadèmica i científica internacional en l'àrea d'educació, que permetrà que docents titulars de la universitat equatoriana puguen participar en el programa de Doctorat PhD en Recerca Educativa que imparteix la Facultat d'Educació de la UA. En la signatura protocol·lària han estat presents, a més, la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro, i el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, tots dos de la UA, així com el vicerector Administratiu Financer de la Universitat Central d'Equador, José Villavicencio.

Tots dos rectors s'han mostrat satisfets per un conveni “que permet consolidar els vincles de cooperació existents entre les dues institucions” i avançar en la realització de doctorats conjunts reconeguts per les dues universitats.

Segons el conveni subscrit, la UA serà la responsable de la formació així com de gestionar el procés d'incorporació de l'alumnat, tutoritzar els doctorands i facilitar la defensa de les tesis doctorals. Per la seua banda, la Universitat Central d'Equador serà qui finance els programes doctorals amb beques per als seus participants.

Durant l’estada a Alacant, la delegació equatoriana ha tingut ocasió de reunir-se amb els responsables de diferents centres de la Universitat d'Alacant amb la intenció d'aprofundir en matèria de postgrau, per la qual cosa no es descarta la possibilitat de posar en marxa, en breu, nous convenis específics en altres camps de coneixement.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464