Saltar apartados

La Universitat d'Alacant rep quatre guardons a la Gala de la Salut

La Unió Professional Sanitària d'Alacant destaca la tasca de diferents professionals universitaris en els seus premis anuals

Alacant, 26 de novembre de 2013

La IV Gala de la Salut, que organitza la Unió Professional Sanitària d'Alacant (UPSANA), que integra els diferents col·legis professionals que treballen en el camp de la sanitat, va distingir, el passat divendres, la feina realitzada per tres destacats membres de la Universitat d'Alacant en els seus respectius camps.

Ana Maria Madariaga, directora del Servei d'Experimentació Animal de la Universitat d'Alacant, va ser guardonada amb el premi de Suport i Control a la Investigació pel Col·legi de Veterinaris. José Ramón Martínez, infermer i responsable del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat de la UA i president de l'Associació d'Infermeria Comunitària, va rebre el premi Societats Científiques i José Verdú, professor del departament de Salut Pública de la Universitat d'Alacant, va ser distingit, juntament amb Pablo López, amb el guardó de Qualitat i Seguretat Clínica. Per últim, la professora Eva María Trescastro, del departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència, va ser distingida per la seua trajectòria acadèmica en el camp de la nutrició humana i dietètica.

Quatre reconeixements que serveixen per a posar de manifest la bona feina que els professionals de la Universitat d'Alacant desenvolupen cada dia en els seus respectius camps i que suposen una important mostra de suport a les seues investigacions.

 

GALERIA D'IMATGES

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464