Saltar apartados

Debat històric amb cinc rectors de la UA sobre el present i el futur de la universitat

Alacant, 3 d'octubre de 2013

Alacant, 3 d'octubre de 2013.- Autonomia universitària, governança, política de beques, igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació, finançament, plans d'estudi, ocupabilitat i el vessant emprenedor van ser alguns dels temes que durant hora i mitja es van analitzar anit en una taula redona històrica que va reunir, per primera vegada en un debat públic, cinc dels sis catedràtics universitaris que han governat la Universitat d'Alacant des del naixement. Amb el títol de la Universitat d'Alacant davant els reptes futurs es reprenia el cicle Seu Oberta, organitzat per El País i la Seu d’Alacant de la Universitat. Després del debat es va obrir un torn de preguntes en el qual Antonio Gil Olcina, Andrés Pedreño, Salvador Ordóñez, Ignacio Jiménez Raneda i Manuel Palomar van atendre a les qüestions plantejades pel nombrós públic assistent a un acte que també va poder seguir-se a través d'Internet .

L'actual rector, Manuel Palomar, va agrair tant els assistents com els seus predecessors la participació en l'acte i va excusar l'absència de Ramón Martín Mateo, que no hi va poder assistir per problemes de salut. El debat va estar moderat pel redactor d'El País i coordinador del Cicle, Ezequiel Moltó.

Previ a l'acte, els convidats van protagonitzar una trobada amb els mitjans de comunicació en el despatx rectoral i van signar en el llibre de visites de la Seu Universitària d’Alacant.

 

GALERIA D'IMATGES

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464