Saltar apartados

La UA aposta per la formació integral de majors estrenyent els llaços amb el professorat dels Centres de Formació de Persones Adultes

Obert el termini de matrícula del Seminari d'Orientació per a la preparació de les Proves d'Accés de 25 i 45 anys

 

Alacant, 1 d'octubre de 2013

La Universitat d'Alacant, a través del Secretariat d'Accés que depèn del Vicerectorat d'Estudiants, organitza des de fa diversos anys, les Proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys. Amb la finalitat d'orientar i informar sobre aquestes proves, a més de facilitar guies amb normatives, contingut dels programes, objectius, bibliografia, etc., de les assignatures que componen els exercicis dels exàmens, la UA obri el termini de matrícula del Seminari d'Orientació per a preparar aquestes proves. La matrícula podrà fer-se de l’1 a l'11 d'octubre, tots dos inclosos, en el Servei d'Alumnat de la Universitat.

Per a aquest curs 2013-14, després de l'experiència obtinguda en el seminari impartit en edicions passades, s'intenta aprofundir en la labor d'orientar i informar sobre aquestes proves i es pretén arribar a un grau de col·laboració més estret amb el professorat dels Centres de Formació de Persones Adultes (CFPA), cosa que permetrà que les persones interessades a presentar-s’hi ho facen amb una millor preparació.

Aquest seminari està destinat a aquells alumnes que vulguen presentar-se a les Proves d'Accés per a Majors de 25 i 45 anys en el mes de maig amb l'objectiu d'establir pautes de treball que orienten en la preparació de les assignatures comunes i específiques.

A través de sis sessions de treball de cadascuna de les assignatures, del suport del material didàctic escrit i de la informació renovada i d'última hora que facilita l'accés al Campus Virtual de la UA, s'ajudarà l'estudiant a com aprendre els continguts i procediments de cadascuna de les matèries i l'estructura dels sistemes d'avaluació.

Les sessions, que s'impartiran els divendres a la vesprada entre el 18 d'octubre de 2013 i el 28 de març de 2014, comptaran tant amb professorat de la Universitat com dels Centres de FPA. A més, l'alumnat matriculat tindrà dret a una Targeta d'Identificació Universitària (TIU) de la UA que li permetrà l'accés a les aules d'informàtica i a altres serveis del campus (esports, seminaris, biblioteques, correu electrònic, etc.).

 

Més informació:  Matrícula del Seminari d'Orientació per a la preparació de les Proves d'Accés de 25 i 45 anys

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464