Saltar apartados

La UA i l'Agència Local intensificaran la col·laboració en transferència tecnològica i desenvolupament empresarial

 

 

 

Alacant, 2 d'octubre de 2013

La Universitat d'Alacant i l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant han signat aquest matí dos convenis de col·laboració amb els quals intensifiquen les accions conjuntes de desenvolupament empresarial, a través de la difusió del coneixement científic i la transferència tecnològica. La signatura protocol·lària, celebrada en el despatx rectoral, ha comptat amb la presència del regidor d'Ocupació i Foment, Carlos Castillo; el rector, Manuel Palomar; la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro, i el cap del Departament de Promoció Econòmica, Eloy Sentana.

Els convenis reforcen una relació que, com ha recordat la vicerectora, “va sorgir fa prop d'un any i mig, amb l'entrada de l'actual equip de direcció de la UA”. Tant el rector com el regidor han coincidit a assenyalar que gràcies a aquests "es podrà continuar amb la promoció conjunta d'activitats que contribuïsquen al desenvolupament socioeconòmic, la creació d'empreses i d'ocupació en el municipi”. Per això un dels acords s'ha formalitzat específicament amb el Parc Científic.

A partir de la signatura les dues parts estableixen una reciprocitat d'accions tant de promoció com d'informació i participació conjunta en fòrums i projectes, així com d'assessorament tant a les empreses com a la mateixa Agència, dels equips científics universitaris.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464