Saltar apartados

La UA i la Diputació d'Alacant promouen conferències sobre les comarques alacantines en l'Espai Cultural Enric Valor

Els instituts d'estudis comarcals i altres associacions culturals són els beneficiaris d'aquest programa de promoció cultural i lingüística

 

Alacant, 3 d'octubre de 2013

La Universitat d'Alacant i la Diputació d’Alacant, a través de l'Institut Alacantí de Cultura (IAC) Juan Gil-Albert, promouen un conjunt de conferències culturals sobre les comarques alacantines amb el Programa Espai Cultural Enric Valor, amb la finalitat de donar suport a la tasca dels instituts d'estudis comarcals.

La UA i l'IAC Juan Gil-Albert van signar l'abril passat un conveni de col·laboració per a desenvolupar el programa Espai Cultural Enric Valor. Les dues institucions proposen les entitats adherides al programa un conjunt de conferències directament relacionades amb la realitat de les comarques alacantines.

Experts de la Universitat d'Alacant seran els encarregats d'impartir conferències sobre aspectes territorials, ambientals, històrics, patrimonials, turístics, demogràfics, literaris i jurídics, entre altres, de l'àmbit sociocultural de la província d'Alacant i que tinguen preferentment caràcter o interès local.

Així, les associacions i entitats que participen en aquest denominat Espai Cultural Enric Valor poden sol·licitar la celebració de conferències, i la Diputació d'Alacant n'assumirà el cost, segons els termes del conveni. Diverses associacions i instituts culturals ja han demanat aquestes conferències, el termini de sol·licitud de les quals acaba el 29 de novembre.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464