Saltar apartados

La UA presenta una nova edició de l'espai de debat INNODAY dedicada al Disseny d'Ecosistemes d'Innovació Oberta

En aquesta tercera edició, empresaris, representants de diferents institucions, professionals i investigadors analitzaran aspectes de l'economia, societat civil, tecnologia, cultura i política

 

 Imatge d'arxiu: moments d'una de les intervencions celebrades en edicions passades d'INNODAY

 

Alacant, 2 d'octubre de 2013

Amb l'objectiu d'identificar i avaluar idees que permeten augmentar la competitivitat del teixit socioeconòmic de la regió, la Universitat d'Alacant acull la tercera edició de l'espai de debat INNODAY. En aquesta ocasió, dedicat al Disseny d'Ecosistemes d'Innovació Oberta, es comptarà amb la participació d'un selecte grup d'empresaris, representants de diferents institucions, professionals i investigadors.

La jornada, que arranca el pròxim divendres 4 d'octubre, a les 9.45 h, en la sala polivalent del Museu de la UA, comptarà amb la presència d'Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació; Francisco Gómez, president del Consell Social, i Enric Bas, director de FUTURLAB, Laboratori de Prospectiva de la UA, entitat organitzadora de l'esdeveniment.

Per limitacions d'espai, els interessats a assistir a INNODAY han d'enviar la petició a l'adreça de correu: info@futurlab.es.

En aquesta tercera edició, INNODAY emprarà la metodologia del World Cafe, habitual en equips d’especialistes de la Comissió Europea i Innobasque, en la qual participaran de forma alterna i en rotació tots els presents, cosa que facilita una reflexió conjunta, oberta i dinàmica entorn de 3 taules temàtiques, coordinades per experts internacionals en Innovació i Empresa.

D'una banda, Pablo Angulo, director del Programa INNOBASQUE, Agència Basca d'Innovació, i Marta Martín, catedràtica en la UA i doctora en Comunicació Pública per la Universitat de Navarra, tractaran aspectes relacionats amb la Innovació Social, Governança i Ciutadania.

Andrés Pedreño, director d'UniMOOC i de l'Institut d'Economia Internacional de la UA, i Marta Javaloyes d'Innovation & Technology, Global Observatory del BBVA, abordaran la Cultura de les Organitzacions, Entorn Econòmic i Tecnològic.

Finalment, Riina Subra, Foresight and Advocacy Manager of Aalto University (Finlàndia) i Jesús Orbea, professor de Creativitat en la Facultat d'Econòmiques de la UA, explicaran l'Impacte Socioeconòmic de la Universitat (Transferència, Investigació i Educació)

 

INNODAY

Naix en 2009 amb l'objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència en l'àmbit de la Prospectiva i la Innovació. Es concep, per tant, com un espai per a la reflexió i el debat sobre la necessitat de generar una Cultura de la Innovació entre la ciutadania, l'empresariat i les institucions públiques, que al seu torn ajude a afrontar els reptes de futur que planteja l'actual situació econòmica mundial.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464