Saltar apartados

La Dependent arriba a la UA amb Homenatge a T

 

Alacant, 15 d'octubre de 2013

La companyia teatral La Dependent representarà aquest 16 d’octubre Homenatge a T, un reconeiximent a Ovidi Montllor en què es conta la història de Teresa Mora i la seua aventura vital, a les 20.30 al Paranimf de la UA. L’entrada és gratuïta amb invitació.

Contada per un home/xiquet -el mateix Ovidi Montllor-, veurem els orígens humils de Teresa, la Loca, la pobresa, la Guerra Civil, la seua bogeria i el seu final en una barraca als afores d’Alcoi. Un actor i una actriu escenificaran una cançó que exalta l’univers lluminós nascut de la innocència dels xiquets i la lucidesa d’una dona “diferent”.Homenatge a T descriu la relació d'Ovidi, que narra la cançó com a interlocutor d’una societat que estimava aquella dona lliure a la qual acabarà agraint-li que fóra “la mestra més volguda dels infants”.

Mitjançant la cançó de l’Ovidi "Homenatge a Teresa", la proposta visual juga amb el temps i amb el misteri, i l’argument ens ofereix la llibertat i la imaginació que Teresa personifica en una època caracteritzada per la mediocritat i l’obscurantisme.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464