Saltar apartados

La UA acull la jornada Oportunitats d'internacionalització empresarial a través de la cooperació tecnològica amb Amèrica Llatina

 

Alacant, 14 d'octubre de 2013

La Universitat d'Alacant acollirà el pròxim dijous 17 d'octubre, la jornada Oportunitats d'internacionalització empresarial a través de la cooperació tecnològica amb Amèrica Llatina.

Actualment els països d'Amèrica Llatina representen una oportunitat evident per a les transaccions comercials atesa la perspectiva de creixement econòmic que aquesta zona del planeta representa, la qual cosa està donant lloc a un augment tant de la gamma de productes com de serveis que seran necessaris en aquest mercat. Un fet que suposa una gran font d'oportunitats tecnològiques i empresarials encara per explotar.

L'objectiu d'aquesta trobada és donar a conèixer diferents instruments de suport a la internacionalització empresarial des de la cooperació tecnològica, presentant experiències de gestió en transferència de tecnologia, instruments de finançament i projectes col·laboratius. Per a això, en la jornada participaran institucions com RedEmprendia, UNICAMP des de Brasil, Banco Interamericano de Desarrollo, COFIDES i Management&Research.

La jornada, organitzada pel Parc Científic d'Alacant i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, se celebrarà en la sala d’actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant i començarà a les 9.15 h.

La presentació de l'acte serà a càrrec d’Aránzazu Calzada González, secretària general de la Universitat d'Alacant, i de Joaquín Marhuenda Fructuoso, director del Parc Científic d'Alacant.

La trobada és de caràcter obert i està dirigida a empresaris, emprenedors i investigadors de la província d'Alacant interessats a col·laborar o diversificar el seu negoci a països d'Amèrica Llatina i el Carib. L'assistència és gratuïta, fins a completar l’aforament, amb inscripció prèvia per correu electrònic .

La trobada és de caràcter obert i està dirigit a empresaris/àries, emprenedors/as i investigadors/as de la província d'Alacant interessats/as a col·laborar i/o diversificar el seu negoci a països d'Amèrica Llatina i el Carib. L'assistència és gratuïta, fins a completar aforament, prèvia inscripció a través del correu electrònic parc@ua.es.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464