Saltar apartados

La UA i la Lublin University of Technology de Polònia cooperaran en projectes conjunts i mobilitat

 

 

 

Alacant, 16 d'octubre de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el rector de la Lublin University of Technology, Piotr Kacejko, han signat aquest matí un conveni de col·laboració i intercanvi en àrees acadèmiques d'interès per a les dues universitats. L'acte de signatura, que ha tingut lloc al despatx del rector, ha comptat amb la presència del vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i de la professora Jolanta Sloniec, de la Lublin University.

L'acord té una vigència inicial de cinc anys i inclou el desenvolupament de projectes conjunts, l'intercanvi d'acadèmics i estudiants per al desenvolupament de projectes de recerca, a més del foment de la mobilitat d'alumnes entre les dues universitats.

Tot i que ara s'obri una via de col·laboració global, la Universitat d'Alacant ja mantenia acords Erasmus amb aquesta universitat polonesa, a través de l'Escola Politècnica Superior, un marc que pretén ampliar-se als altres centres de la UA, tal com han assegurat els dos rectors. De la mateixa manera, Manuel Palomar ha manifestat també el seu interès per intensificar les relacions amb Polònia i, durant la trobada, els rectors han debatut sobre els sistemes d'avaluació d'universitats aplicats actualment a Espanya i Polònia.

La delegació polonesa visitarà demà diverses empreses de les comarques d'Alacant, de sectors com el calcer i l'elaboració de xocolate, per a conèixer-les de primera mà.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464