Saltar apartados

La Universitat d'Alacant dóna la benvinguda a estudiants iberoamericans beneficiaris de les Beques Santander

L'acte ha reunit 28 becaris: 11 cursaran estudis en la UA, 15 marxen a universitats iberoamericanes i 2 reben les Beques Fórmula Santander

Alacant, 15 d'octubre de 2013

 

15 d'octubre de 2013.- El Vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, la directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Reyes González, José M. García de los Ríos, director de convenis Espanya de Santander Universitats, i Joaquín Manuel Molina, gerent d'Institucions de Banc Santander, han rebut aquest matí 28 estudiants iberoamericans beneficiaris de les beques patrocinades per Banc Santander, a través de la seua Divisió Global Santander Universitats.

Onze d'aquests estudiants iberoamericans han rebut les credencials de les Beques Santander-UA i, gràcies a aquesta ajuda, cursaran estudis en Màsters oficials de la Universitat d'Alacant: dos d'ells estudiaran el Màster en Direcció i Administració d'Empreses, dos més cursaran el Màster en Comunicació i Indústries Creatives, dos més Dret Ambiental i Sostenibilitat, un Desenvolupament Local i Sostenibilitat, i un altre Recerca Educativa. A més d'aquests 8, dos estudiants estan cursant el segon any dels màsters de Turisme i Cooperació, com a ampliació de la convocatòria anterior. De la mateixa manera, la UA també ha rebut l'estudiant haitià Ewenso Simon Medee, beneficiari d'una beca d'adjudicació directa de les denominades Beques Haití, un programa impulsat per Banc Santander i la CRUE, que li permetrà cursar els dos anys del Màster en Direcció i Planificació de Turisme de la UA.

L'acte també ha acollit el lliurament de 15 credencials de les Beques Iberoamèrica Santander Universitats 2013/2014 per a estudiants de grau de la UA, que cursaran els seus estudis en diverses universitats iberoamericanes durant aquest curs. Completen el llistat dos estudiants més de la UA que han rebut les Beques Fórmula Santander.

En les seues intervencions, Juan Llopis i Reyes González han assegurat que el Banc de Santander ha finançat programes de beques vinculats a la Cooperació Universitària des de fa més de 10 anys i que “en el període de patrocini inicial, més de 100 alumnes van obtenir el títol de doctor per la UA gràcies al Programa de Beques de Doctorat amb Amèrica Llatina”. De la mateixa manera, Reyes González ha destacat que en els últims 3 cursos acadèmics (2010-2013), 29 estudiants iberoamericans becats pel Santander han cursat els seus estudis en la UA: 11 colombians, 6 argentins, 3 haitians i 9 de diversos països llatinoamericans.

Banc Santander col·labora des de 1997 amb la Universitat d'Alacant en el desenvolupament de diverses iniciatives a través de la seua Divisió Global Santander Universitats. El banc col·labora amb més de 1.040 universitats i centres de recerca de tot el món.

Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464