Saltar apartados

La Universitat Permanent de la UA inicia el curs amb un ampli programa d'activitats

 

Alacant, 16 d'octubre de 2013

Demà, dijous 17 d'octubre, la Seu Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4) acollirà la primera de les activitats que ha programat per a celebrar l'inici de curs acadèmic. A les 18.00 h, l'Observatori de Majors i Mitjans de Comunicació de la UPUA oferirà la xarrada "El reto personal y la participación en series de televisión, cine, teatro, publicidad y radio", en què M. Ángeles Ceballos, Chelo Oñate, Roberto Sparano i Pascual Carbonell explicaran les seues experiències. Presentarà la xarrada Irene Ramos Soler, investigadora MAYMECO.

El divendres 18, a les 10.00 h, la UPUA reprendrà el cicle "Rutes de salut, cultura i ciència. Descobreix els tresors (in)visibles de la UA", que dirigeixen els professors Carlos Martín Cantarino, Daniel Climent i Manuel Vicedo. Aquestes rutes conviden els participants a descobrir els tresors ambientals, arquitectònics i culturals del campus. A les set de la vesprada del mateix divendres 18 d'octubre, tindrà lloc, a l'Aula de Cultura Obra Social Caja Mediterráneo (Av. Doctor Gadea, 1, Alacant) la conferència inaugural del curs: "Como tener una longevidad saludable. Su valoración y control", a càrrec de Mónica de la Fuente del Rey, catedràtica de Fisiologia de la Facultat de Biologia de la Universitat Complutense de Madrid.

A més, en el marc del projecte Incubadora de Valors, la UPUA continua activitats de voluntariat, com ara la recollida solidària d'aliments, que va començar ahir i finalitzarà demà, dijous, amb punts de recollida al campus i a la Seu Ciutat d'Alacant. De la mateixa manera, la UPUA acaba de presentar una nova programació del Club EuCoNet, que té l'objectiu d'ajudar les persones majors a utilitzar Internet. Amb el Club EuCoNet es pretén potenciar un àmbit d'aprenentatge i adquisició d'habilitats en la utilització de les noves tecnologies d'informació i comunicació, en què els participants comparteixen coneixements i destreses en un estil d'ensenyament-aprenentatge en el qual les persones avantatjades ajuden els altres participants i comparteixen amb ells les seues habilitats.

 

INVITACIÓ ACTES INICI CURS ACADÈMIC 2013/2014

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464