Saltar apartados

Palomar i Sánchez Zaplana presenten en la UA la Federació per a la Mediació de la Comunitat Valenciana

 

Alacant, 17 d'octubre de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, intervindran en l'acte de Presentació Oficial de la Federació per a la Mediació de la Comunitat Valenciana-FEPAMED-CV que, amb el títol de “Vies d'implantació definitiva de la Mediació Civil i Mercantil a Espanya i a la Comunitat Valenciana”, se celebra el divendres 18 d'octubre, a les 18 h, en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant.

Els experts en mediació per a la resolució de conflictes són imprescindibles en la societat del segle XXI. La seua actuació es requereix tant per a assumptes civils i mercantils en l'àmbit de les relacions privades internacionals, com per a mediació intercultural.

També participaran en la presentació el regidor delegat d'Acció Social de l'Ajuntament d'Alacant, Antonio Ardid Muñoz; el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant-ICALI; Fernando Candela, María Isabel Leal Ruíz, mediadora i presidenta de FEPAMED-CV, i la directora d'UAIPIT i del Curs especialitzat en mediació transnacional de caràcter civil, mercantil i intercultural i professora de la UA, Lydia Esteve González.

La cerimònia continuarà amb la presentació d'entitats, associacions i col·lectius que treballen en mediació, i que serà a càrrec de la presidenta de l'Associació de Mediadors d'Alacant (AMA), Emma Sancho Alberola. Aquests col·lectius estaran representats per Carmen Alfonso Palop, advocada i mediadora de Medialogos; Marcos Martínez, president de FEPROA; Mónica Rodríguez, psicòloga, mediadora i membre de la junta directiva de AMA; Verónica Pomares, directora de Mediar On-line i Acuerdo Justo; Eva Vivancos, membre de la junta directiva del Col·legi de Treball Social; i finalment, Miguel Ángel Martínez, de la junta directiva del Col·legi d'Advocats d'Alacant.

El punt final de l'acte de divendres serà el lliurament oficial de diplomes als qui van superar el curs La mediació en contextos interculturals, organitzat per la UA-UAIPIT i la Direcció General d'Integració i Cooperació de la Generalitat Valenciana, juntament amb l'obertura oficial del curso pràctic especialitzat en Mediació transnacional de caràcter civil, mercantil i intercultural.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464