Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA: Presentació del curs Món i formes del flamenc: la memòria que ens uneix. Conferències flamenques per al professor Bernícola.

Alacant, 21 d'octubre de 2013

 

Data: dimarts 22 d'octubre

Hora: 13 h

Lloc: Seu Ciutat d'Alacant, Ramón y Cajal 4

Hi intervenen:

- Josefina Bueno, directora de la Seu Ciutat d'Alacant

- Josefina Samper, coordinadora del curs Món i formes del flamenc

- Génesis García, escriptora i investigadora

- Raúl Lafuente, president de la Fundació Cajamar Alacant

 

Demà dimarts 22 d'octubre, a les 13 h, es presentarà en roda de premsa la nova programació del curs Món i formes del flamenc: la memòria que ens uneix, un cicle de conferències flamenques dedicades al desaparegut professor Bernícola, impulsor d'aquesta iniciativa.

La roda de premsa comptarà amb les intervencions de Josefina Bueno, directora de la Seu Ciutat d'Alacant; Josefina Samper, coordinadora del curs; Génesis García, escriptora i investigadora que obrirà el cicle amb la seua conferència el dimecres 23, i Raúl Lafuente, president de la Fundació Cajamar Alacant, entitat patrocinadora del curs.

Món i formes del flamenc és un curs audiovisual sobre el flamenc que pretén oferir una aproximació al coneixement del seu origen, història, formes, desenvolupament i continguts, dels quals es nodreix i representa, amb les variants del cant i les lletres, el ball i la guitarra.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464