Saltar apartados

Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant presenten la sèrie en línia "Contratiempo"

 

 

 

Alacant, 21 d'octubre de 2013

Entorn d'una aplicació mòbil que permet viatjar en el temps i gràcies a la creativitat d'un grup d'estudiants, la Universitat d'Alacant ha sigut l'escenari d'enregistrament de la sèrie en línia Contratiempo. Un jove projecte cinematogràfic emprenedor dirigit pels alumnes de Publicitat i Relacions Públiques Adrián Arnáiz i José Pastor.

El pròxim dimarts 22 d'octubre, a les 19.00 h, l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA presentarà en el Fórum Fnac els tres primers capítols de Contratiempo i se’n projectarà el primer, que va servir de pilot. Un projecte que naix en el si d'un grup d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques, primerament com a treball de classe i després com a projecte emprenedor. Es tracta d'una sèrie en línia amb capítols de mitja hora dividits en dues parts de quinze minuts.

L'argument gira al voltant d'una aplicació mòbil que permet viatjar en el temps, amb referents humorístics a diferents pel·lícules i sèries de la cultura popular. A l'acte de presentació assistiran els creadors de la sèrie, Adrián Arnáiz i José Pastor, acompanyats per Pep Rubio, de l'Observatori d'Inserció Laboral, junt amb l'equip tècnic i de repartiment al complet, així com diferents professors de Publicitat que van donar suport a la idea.

Tot i que fins ara no han format una productora en ferma, l'organització interna del treball es regeix per la mateixa estructura que qualsevol altra productora, i així comença el camí cap a la creació d'una empresa pròpia nascuda en el si de la UA. D'aquesta manera, l'Observatori d'Inserció Laboral dóna suport al projecte com a impuls emprenedor i exemple de bones pràctiques en el Campus.

Per als següents capítols s'avancen nous escenaris, així com la inclusió d'intervencions puntuals de personatges coneguts de la cultura alacantina.

Contratemps es pot veure des de la web.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464