Saltar apartados

La UA convoca una reunió informativa per a treballar a Disneyland París

 

Alacant, 21 d'octubre de 2013

Amb la finalitat de donar suport als estudiants de la Universitat d'Alacant a incorporar-se en el món laboral i a la vista dels bons resultats obtinguts en les dues campanyes anteriors, el Departament de Filologia Francesa de la UA farà una reunió informativa dedicada a les eixides professionals en Disney el dimecres 23 d'octubre de 2013, de 13.00 a 15.00 h, en l'Aula Magna, situada en l'edifici de Geografia i Història.

En la reunió informativa es parlarà de com presentar candidatura, com preparar l'entrevista, quins tipus de llocs i quins contractes ofereix Disney aquesta temporada 2013/2014, com allotjar-s’hi i comptarem amb la participació de diversos alumnes que han treballat allí.

Després del càsting de fa dos anys a Alacant, el Departament de Filologia Francesa de la Universitat d'Alacant ha fet un seguiment dels estudiants i antics alumnes d'aquesta universitat que sí van ser seleccionats. Els resultats són encoratjadors, ja que en un termini de dos anys un centenar d'estudiants i antics alumnes han sigut contractats, ja siga de forma definida o indefinida. Així mateix, la quasi totalitat de l'alumnat ha qualificat aquesta estada de molt satisfactòria, ja que han pogut adquirir una primera experiència laboral i han pogut practicar com a mínim dos idiomes, el francès i l'anglès.

En finalitzar els contractes, a diversos alumnes se'ls han oferit contractes fixos, uns altres han optat per diferents eixides professionals a França, com per exemple l'ensenyament de l'espanyol, i dels que han tornat a Alacant alguns ja han trobat treball en poc temps.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464