Saltar apartados

La UA nomena director per al Museu de la Biodiversitat

Alacant, 21 d'octubre de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant ha nomenat director del Museu de la Biodiversitat el catedràtic de Zoologia de la UA Eduardo Galant. Fins ara aquesta institució estava coordinada per l'Estació Biològica i Jardí Botànic Torretes. Aquest Museu, situat a Ibi, és fruit d'un conveni subscrit per CIBIO Centre de la Biodiversitat de la UA, i l'Ajuntament d'Ibi i està reconegut com a museu de la Generalitat Valenciana.

Mostra dues exposicions permanents. Una sobre “Biodiversitat mediterrània”, dedicada als ecosistemes mediterranis i als mitjans agrícoles i humans lligats a aquests en equilibri entre l'explotació dels recursos i la conservació a llarg termini, la qual cosa en l'actualitat es coneix com a “desenvolupament sostenible”. Inclou col·leccions de plantes i animals perfectament identificats i integrats en els hàbitats on viuen. D'altra banda, l'exposició, que titulada “La biodiversitat amenaçada” tracta sobre el problema i les amenaces que suposen el comerç i tràfic il·legal d'espècies, així com la introducció d'espècies exòtiques, per a la conservació de la biodiversitat.

El Museu també té diverses exposicions temàtiques, de les quals enguany n’hi ha previstes 9, així com visites didàctiques escolars i altres activitats.

La presa de possessió és avui 21 d'octubre en el Museu, en un acte que començarà a les 13.00 h, amb assistència d'autoritats acadèmiques i de l'Ajuntament d'Ibi.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464