Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Cambra de comerç desenvoluparan accions comunes per a fomentar l'ocupació i l'emprenedoria

Palomar i Garrigós subscriuen un conveni en matèria de divulgació, formació i recerca

 

 

 

Alacant, 21 d'octubre de 2013

Amb l'objectiu de posar en marxa accions comunes que fomenten l'ocupació i l'emprenedoria, basades en la divulgació, la formació, la recerca i la transferència de tecnologia i coneixement, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Càmera Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant, han subscrit aquest matí un conveni marc de col·laboració amb el qual regularan l’actuació conjunta. La signatura protocol·lària ha tingut lloc aquest matí en el despatx rectoral i ha comptat, a més, amb la presència de la secretària general, Aránzazu Calzada i Santiago Lumbreras, cap de Comunicació de la Càmera.

Durant la trobada Palomar ha reconegut la importància del conveni per a les dues institucions i ha recordat el paper de les universitats i la transferència de resultats de les recerques que en aquestes es fan, com a motor d'avanç social i evolució econòmica. Els dos mandataris han apuntat la rellevància de mantenir viu el contacte entre coneixement i empresa i han aprofitat per a comentar el posicionament de l'economia alacantina en els mercats internacionals i el paper que pot jugar la Universitat d'Alacant en aquest sentit.

Després de la signatura del conveni marc, tant Palomar com Garrigós han apuntat la imminent signatura d'altres de caràcter específic per a posar en marxa com més prompte millor, accions de caràcter formatiu que podrien impartir-se en la Seu universitària d'Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464