Saltar apartados

La Universitat d'Alacant torna a "alliberar-se"

Més de 200 inscrits participaran els dies 25 i 26 d'octubre en un programa de formació basat en l'humor, la interacció, la música i el ball

 

 

Foto d’arxiu de l’edició “Desata tu Potencial” de 2012

 

 

 

Alacant, 23 d'octubre de 2013

La Universitat d'Alacant organitza la segona edició de "Desata tu Potencial", un seminari de dia i mig dirigit a fomentar diferents habilitats i competències en estudiants i qualsevol persona interessada.

L'originalitat d'aquest programa de formació rau en l'ús de l'humor, la interacció amb els participants, la música i el ball, la qual cosa el converteix en una experiència original i dinàmica que potencia l'aprenentatge.

El seminari, que es desenvoluparà els dies 25 i 26 d'octubre en la sala d'actes del Col·legi Major, i que està coordinat per l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA, compta amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant, Jovempa; el Centre Europeu d'Empreses Innovadores d'Elx; la residència universitària Europa House; el Centre 14; el grup scout Resurrecció d'Alacant i Información TV.

“Desata tu Potencial” s'autodefineix com, probablement, el programa de formació més impactant, motivador i divertit de l'actualitat. En aquesta ocasió reunirà més de 200 participants.

Amb aquesta nova activitat des de l'Observatori es continua amb la línia de treball de disseny i desenvolupament d'activitats formatives properes a l'estudiant, dinàmiques i acadèmiques, que l’ajuden a potenciar-ne les habilitats per fer front a projectes personals i professionals.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464