Saltar apartados

Segona edició del concurs Tuits contra la violència de gènere de la UA

De tots els missatges rebuts se’n seleccionara tres i es premiaran amb un reproductor iPod shuffle


Alacant, 25 d'octubre de 2013

Conscienciar sobre la violència de gènere i denunciar-la és tasca de tots. Per això, i amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, la Unitat d'Igualtat de la Universitat d'Alacant convoca el segon concurs de tuits per a sensibilitzar la comunitat universitària davant aquesta xacra social.

El concurs, anomenat Tuits contra la violència de gènere, consisteix a enviar missatges, lemes o expressions relacionades amb aquesta temàtica a través de Twitter amb una extensió màxima de 140 caràcters. Cada tuit enviat haurà d'incloure el hastag #UA25N i un esment a @UA_Universitat o @UA_Universidad.

De tots els tuits rebuts se’n seleccionara tres i es premiaran amb un reproductor iPod shuffle.

 

Requisits

Podrà participar en aquesta convocatòria qualsevol persona de la UA, sense límit de tuits enviats, fins al dijous 14 de novembre a les 23.59 h. D'entre tots, un jurat nomenat per la mateixa Unitat d'Igualtat, triarà els tres missatges més originals que es faran públics el dimarts 21 de novembre en la web de la Unitat.

Els autors i autores seleccionats, i per tant els tres premiats amb un reproductor iPod shuffle, hauran de contactar, en el termini de 24 hores, amb la Unitat d'Igualtat (unitat.igualtat@ua.es) per a identificar-se i acceptar el premi.

El lliurament de premis se celebrarà el pròxim dilluns 25 de novembre coincidint amb l'acte institucional i públic que la UA organitza commemorant el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Les persones guanyadores llegiran els tuits durant l’acte.

Consulta les bases en aquest enllaç.

 

Notícia relacionada

La Universitat d'Alacant uneix el poder de les xarxes socials a la campanya de sensibilització del 25- N

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464