Saltar apartados

El catedràtic Carlos Barciela presenta el llibre "Recuerdos del Madrid de la Posguerra" en la Seu Ciutat d'Alacant

 

Alacant, 29 d'octubre de 2013

El catedràtic d'Història i Institucions Econòmiques de la Universitat d'Alacant, Carlos Barciela, presenta demà dimecres 30 d'octubre el llibre Recuerdos del Madrid de la Posguerra en la Seu Ciutat d'Alacant, a les 20 h.

Els també catedràtics de la UA José Carlos Rovira i Antonio Escudero l’acompanyaran en la presentació d'aquesta publicació en la qual l'autor demostra la seua particular capacitat per a recordar un període, personatges i paisatges especials, avui quasi desapareguts.

Recuerdos del Madrid de la Posguerra reflecteix en les pàgines l'ambient, la vida i les transformacions de Carabanchel, un dels barris de més caràcter de la perifèria madrilenya, durant els anys de l'autarquia. Barciela narra com es va transformar en un suburbi marginat de la capital i la implacable destrucció d'uns antics pobles que havien sigut residència estiuenca de la reialesa, de l'alta noblesa i de la més rica burgesia madrilenya durant els segles XVIII i XIX.

 

Carlos Barciela López

Catedràtic d'Història i Institucions Econòmiques de la Universitat d'Alacant. Llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid. És autor d'una àmplia obra sobre l'economia espanyola durant la dictadura franquista. Ha sigut professor de la Universitat Complutense i de la UNED.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464