Saltar apartados

L'afició pels bolets ix al carrer amb les VIII Jornades Micològiques de la UA

Concursos, xarrades, exposició, excursions i un taller gastronòmic fúngic són part del divers programa sobre els fongs

 

Alacant, 30 d'octubre de 2013

En plena temporada de bolets, el Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO) de la Universitat d'Alacant, l'Ajuntament d'Ibi, l'Ajuntament de Xixona, la Seu Universitària de Xixona i l'Associació Micològica Alacantina (ASOMA) celebren les VIII Jornades Micològiques. Informar, divulgar i portar cultura, tant gastronòmica com artística, als ciutadans, són els objectius amb els quals comencen les activitats sobre els fongs i els seus fruits. Des del diumenge 3 de novembre i fins al 24 del mateix mes, el Museu de la Biodiversitat d'Ibi i la Seu Universitària de Xixona són els dos escenaris en els quals es desenvoluparan tallers, xarrades, concursos i excursions micològiques. La programació és una oportunitat perquè els participants aprenguen a conèixer, identificar i distingir els bolets, tant els comestibles com els verinosos, saber com collir-los, cuinar-los i apreciar-los. S’hi suma el concurs fotogràfic que, amb el lema “Diversitat en el món dels fongs”, proclamarà guanyadors el 17 del novembre pròxim.

La inauguració de les VIII Jornades Micològiques està prevista per al dilluns 11 de novembre de 2013, a les 19.30 h, en la sala d'exposicions temporals del Museu de la Biodiversitat.

Més informació: tríptic VIII Jornades Micológicas
 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464