Saltar apartados

La UA organitza una nova marató de donació de sang amb quatre punts d'extracció simultanis

Per primera vegada estudiants de quart curs d'Infermeria col·laboren com a voluntaris en la promoció i captació de donants

Foto d'arxiu de la primera marató de sang simultània feta en la UA el passat mes de maig

 

Alacant, 28 d'octubre de 2013

En el marc del Projecte d'Universitat Saludable i amb l'objectiu de contribuir a fomentar la donació de sang com un acte sa i solidari, la UA acollirà el pròxim dimecres 30 d'octubre una marató de donació de sang.

Una nova cita de gran interès que promou la difusió d'estils saludables, l'adquisició d'una major consciència sobre la salut i contribueix al desenvolupament d'una actitud solidària i en la qual, per primera vegada, estudiants de quart curs d'Infermeria participen de forma voluntària com a promotors de la donació en col·laboració amb la Delegació d'Estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA.

En aquesta ocasió, i després de l'èxit de l'última donació simultània en la qual van participar més de 450 persones, seran quatre els punts d'extracció situats en el vestíbul de l'Aulari I, l’Aulari II, l’edifici de Rectorat i la sala de juntes de la Facultat de Ciències, de 9.30 a 14 h, i de 16.30 a 20.30 h.

Entre tots els donants se sortejaran diverses estades en hotels de la província gràcies a la col·laboració del Barceló Asia Gardens de Benidorm, el Holiday INN de la platja Sant Joan i el Tryp Gran Sol d'Alacant.

Com és habitual, és imprescindible que els interessats a participar en la marató de donació vagen identificats amb el DNI, permís de conduir o passaport, i que no hi vagen en dejú.

 

Punts de donació:

Rectorat (serveis generals-vestíbul)

Aulari I (vestíbul de l’entrada principal)

Aulari II (vestíbul de la 1a planta)

Facultat de Ciències (sala de Juntes de la 1a planta)

 

Horari: de 9.30 a 14 h, i de 16.30 a 20.30 h

 

Notícia relacionada:

El macromarató de donació celebrada en la UA supera les previsions amb més de 450 extraccions

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464