Saltar apartados

Científics i estudiants europeus se citen a Alacant al voltant de l'organocatàlisi

Alacant, 10 d'octubre de 2013

Científics, industrials i estudiants europeus de química orgànica i d'altres camps es donaran cita la setmana pròxima en la Universitat Alacant per a participar en una reunió sobre els últims avanços en l'organocatàlisi asimètrica, trobada que se celebra en la cinquena edició dins de l'acció europea ORCA-COST, de la qual el Departament de Química Orgànica de la UA és membre. Prèviament es desenvoluparà una escola de formació sobre aquesta branca de la ciència.

Els organitzadors esperen que hi assistisquen uns 80 estudiants i professors de diverses universitats europees en l'escola, que se celebrarà entre els dies 14 i 16 d'octubre, i uns 150 participants (estudiants, empreses, investigadors...) de diferents països i de les diverses disciplines que es relacionen amb aquesta àrea i les aplicacions industrials que tenen. En el congrés, que es desenvoluparà entre els dies 17 i 19, cinc ponents plenaris presentaran les seues recerques més recents. El programa també inclourà vuit oradors convidats, 10 comunicacions orals curtes i sessions de pòster, que proporcionaran als participants l'oportunitat de destacar els seus treballs recents. El comitè d'organització d'aquesta trobada està integrat pels professors de la UA Gabriela Guillena i Diego Alonso Velasco.

Per la seua banda, l'escola de formació, destinada a proporcionar una base àmplia d'introducció a conceptes clau i les tècniques en què es basa la recerca en organocatàlisi asimètrica, tindrà quatre experts i els estudiants presentaran les recerques que hagen fet a través de comunicacions flaix o cartells.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464