Saltar apartados

L'obra de Raül Botella arriba al MUA amb una mostra retrospectiva

Alacant, 8 d'octubre de 2013

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acollirà una nova exposició a partir del pròxim dijous 10 d'octubre, a les 19.30 h, amb la inauguració d'una mostra retrospectiva de l'obra de Raül Botella. La personalitat divertida, efervescent, inquieta i audaç de l'obra de Raül Botella, inundarà la sala El Cub del MUA fins al pròxim 9 de novembre.

La mostra consta de tres parts: “paisatge urbà”, que inclou aquelles obres en les quals l'artista va plasmar la seua visió dels espais ciutadans, “paisatge humà”, amb aquells retrats que arriben a la caricatura i que van deixar petjada en el seu estil i, un últim apartat, “totum revolutum”, integrat per aquells quadres consagrats a l'abstracció, junt a una petita mostra dels treballs multidisciplinaris que produïa l'autor.

Raül Botella. Mostra Retrospectiva arreplega tan sols una part de la prolífica producció de l'artista, si bé permet recórrer la trajectòria d'un artista que ha deixat una gran empremta gràcies a la seua valentia per explorar un llenguatge propi i personal.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464