Saltar apartados

La UA acull la setena reunió de treball de l'Associació d'Infermeria Comunitària

 

Alacant, 8 d'octubre de 2013

L'abordatge professional, clínic i comunitari en diversos entorns i àmbits, les noves tecnologies com Internet i el nou perfil del pacient, constitueixen reptes indiscutibles per a aconseguir una atenció integral i integrada que vetle pel compliment dels drets del pacient. Amb l'objectiu de donar resposta a aquestes i altres necessitats, la Universitat d'Alacant acull, els dies 10 i 11 d'octubre, la setena reunió d'hivern de l'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC).

La inauguració d'aquestes jornades, el pròxim dijous 10 d'octubre, a les 9.30 h, en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer, comptarà amb la participació de Manuel Palomar, rector de la UA; José Antonio Ávila Olivares, president del Consell d'Infermeria de la CV; José Javier Castrodeza Sanz, director general d'Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat; Andrés Llorens, alcalde d’Alacant; Manuel Llombart, conseller de Sanitat de la CV; Ana Laguna, degana de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA; i José Ramón Martínez Riera, director de la reunió de l'AEC.

La setena trobada d'hivern pretén ser un espai d'intercanvi d'experiències professionals que permeta adquirir coneixements, actituds i habilitats per a la promoció de la salut. Per a això s'analitzarà, en les diferents sessions de treball grupal i de la presentació de treballs, com millorar l'abordatge professional, clínic i comunitari en diversos entorns i àmbits específics com són l'atenció a la cronicitat, bones pràctiques en infermeria comunitària, comunicació i salut, cures a l'ancià, cures transculturals, deshabituació del tabac o infermeria en l’entorn penitenciari, entre altres.

Programa

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464