Saltar apartados

Teatre en el MUA amb l'obra "Que vaya bonito"

Alacant, 8 d'octubre de 2013

El Museu de la Universitat d'Alacant continua acollint activitats culturals de tot tipus com a espai cultural polivalent. El pròxim dijous, 10 d'octubre, a les 20 h, el MUA serà l'escenari de l'obra teatral Que vaya bonito, de Jorge Yamam Serrano, amb entrada lliure. L'obra va rebre el Premi Moritz Firatàrrega 2012 al millor espectacle i Espectacle Alcover 2013-14.

L'obra, coproducida per TeatrodeCERCA i Firatàrrega, planteja la possibilitat de deixar-ho tot a la cerca d'un somni, deixar el lloc que ocupes dins de la família per a ocupar un lloc en el món. Tal com asseguren els intèrprets “es tracta potser d'abandonar el paper que has anat interpretant en la paròdia de la família”.

TeatrodeCERCA és un col·lectiu que treballa des del 2003 en la creació d'espectacles en espais insòlits que permeten un contacte molt proper amb el públic. Han actuat en menjadors de cases particulars i en aparadors de comerços, amb experiències realistes que traslladen una emoció intensa. També ho han fet sobre els escenaris adaptant amb gran èxit el text de Fando y Lis de Fernando Raval, espectacle nominat a Max 2012.

Que vaya bonito és una trobada amb el públic que té la ciutat com a escenari de fons. La situació fictícia transcorre en el marc d'una festa a l'aire lliure on els actors i el públic comparteixen un mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464