Saltar apartados

Una societat científica internacional de la fotònica nomena Senior Member una professora de la Universitat d'Alacant

Alacant, 7 d'octubre de 2013

La professora de la Universitat d'Alacant, Inmaculada Pascual, ha sigut nomenada Senior Member per la Societat Internacional per a l'Òptica i la Fotònica (SPIE), en reconeixement a la seua experiència i assoliments professionals en el camp de l'òptica i la fotònica, i en particular per les contribucions en el camp de l'holografia.

Inmaculada Pascual és catedràtica d'Òptica en la UA en el Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia, pertany a l'Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies i també va ser nomenada recentment Senior Member de la Societat Americana d'Òptica (OSA).

Fundada en 1955, el SPIE (http://spie.org) és una organització internacional sense ànim de lucre amb seu a Bellingham, els Estats Units, posicionada com una de les principals societats científiques per a la difusió i divulgació dels avanços en òptica i fotònica. En l'actualitat reuneix més de 235.000 membres d'uns 155 països. La societat compta amb diferents publicacions de referència en aquest àmbit, com Optical Engineering, Journal of Biomedical Optics, Journal of Electronic Imaging, Journal of Micro/Nanolitography, Journal of Applied Remote Sensing, Journal of Nanophotonics, Journal of Photonics for Energy, Journal of Medical Imaging o l'edició electrònica SPIE Digital Library. En aquest any 2013 el SPIE ha nomenat 58 nous Sènior Members, dos d'ells espanyols.

El nomenament d'Inmaculada Pascual com a Senior Member suposa la distinció de la seua carrera professional, així com dels serveis prestats a la comunitat òptica internacional.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464