Saltar apartados

El rector participa en la inauguració de la Línia 2 del TRAM

Palomar insisteix en l'impacte positiu per al medi ambient i la comunicació estratègica del campus

 

 

 Alacant, 4 de setembre de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha participat aquest matí en l'acte d'inauguració de la Línia 2 del Tram que uneix Sant Vicent amb el campus universitari i el centre d'Alacant. La posada en marxa de la nova línia ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Alberto Fabra; la consellera d'Infraestructures, Medi Ambient i Territori, Isabel Bonig; la de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, i les alcaldesses d'Alacant, Sonia Castedo, i de Sant Vicent del Raspeig, Luisa Pastor. A més del rector, que ha estat acompanyat pel vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, i la Secretària General, Aránzazu Calzada, hi ha participat el director de l'Hospital General d'Alacant, José Antonio Viudas.

La inauguració, que tenia previst iniciar-se amb un viatge d'autoritats i premsa, ha quedat circumscrita a uns parlaments en l'estació de la plaça dels Estels, on els assistents han pogut visitar el comboi.

Manuel Palomar ha destacat que amb la posada en marxa de la Línia 2 del Tram el campus universitari queda “estratègicament ben comunicat i connectat”, tant per autovia com per carretera, rodalia de tren, tramvia i autobús. D'altra banda, el vicerector de Campus i sostenibilitat, Rafael Muñoz, ha assenyalat l'impacte positiu que tindrà en el medi ambient “per la reducció del transit i, per tant, de contaminació acústica i emissió de gasos”. A més, Muñoz avança que es preveu una important descongestió de les zones d'estacionament de la Universitat d'Alacant.

   

Més informació d'horaris, parades i altres transports a la UA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464