Saltar apartados

Estudiants Erasmus reben classes de valencià en la UA gràcies a la Xarxa Vives

Alacant, 5 de setembre de 2013

La col·laboració entre la Universitat d'Alacant i la Xarxa Vives d'Universitats, actualment presidida per la UA, ha permès posar en marxa un curs d'aprenentatge de valencià per a estudiants Erasmus impartit en la Universitat d'Alacant. El curs Erasmus Intensive Language Courses (EILC), que conclou avui, ha tingut una duració de dues setmanes i hi han participat un total de 22 estudiants que han adquirit unes primeres nocions de la llengua amb les quals es podran integrar amb major capacitació en qualsevol de les 23 universitats que integra la Xarxa Vives.

El vicerector de Relacions Internacional de la UA, Juan Llopis, juntament amb el director del Servei de Política Lingüística, Josep Forcadell, han mantingut una trobada amb els estudiants en què han pogut comprovar les destreses lingüístiques adquirides i conversar amb els estudiants europeus.

Els EILC són cursos especialitzats i intensius de les llengües menys difoses i ensenyades dels països i regions que participen en el programa sectorial Erasmus del Programa d'Aprenentatge Permanent. La preparació lingüística, prèvia a l'inici de les seues activitats acadèmiques o formatives, els ajuda a submergir-se en la cultura dels països o regions en què realitzaran el seu període de mobilitat.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464