Saltar apartados

L'Organització Panamericana de Salut premia el projecte d'Universitat Saludable de la UA

El guardó, en la categoria “entorns saludables”, li dóna accés als premis internacionals que es donen al setembre

 

En la imatge, Martínez Riera en un moment de la presentació del projecte

Alacant, 6 de setembre de 2013

L'Organització Panamericana de la Salut, que depèn de l'Organització Mundial de la Salut, en col·laboració amb la Xarxa Iberoamericana d'Universitats Promotores de Salut (RIUPS) i la Universitat Catòlica del Nord de Xile, han premiat el projecte Universitat Saludable de la Universitat d'Alacant en la fase nacional del Primer Concurs Iberoamericà de Bones Pràctiques en la Promoció de la Salut en Universitats i Institucions d'Educació Superior. La UA ha aconseguit erigir-se en la categoria de Campus Universitaris/Entorns Saludables, amb la qual participarà a la fase final del premi, corresponent a l'àmbit internacional, que es decidirà al llarg d’aquest mes de setembre.

El propòsit d'aquest concurs iberoamericà, que consta de quatre categories, és obrir un espai per a reconèixer les Universitats que implementen programes per a millorar la salut dins i fora del recinte universitari, al mateix temps que s'identifiquen i comparteixen experiències que puguen servir d'exemple d'universitats promotores de salut. En aquesta primera edició han participat 90 projectes de 18 països. Les categories del premi són: Campus universitaris/ Entorns saludables, Promoció d'estils de vida i conductes saludables, Promoció de salut d'abast comunitari, i Accions a través de Xarxes d'Universitats.

La presentació del projecte va tenir lloc en el VI Congrés Internacional d'Universitats Promotores de la Salut celebrat al març passat en San Juan de Puerto Rico i va ser a càrrec del director del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral, el qual depèn del vicerectorat de Campus i Sostenibilitat de la Universitat d'Alacant, José Ramón Martínez Riera.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464