Saltar apartados

La UA ofereix 30 tallers i cursos de temàtica cultural per al primer quadrimestre

 

Alacant, 6 de setembre de 2013

El vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ofereix per al primer quadrimestre 30 nous tallers i cursos de variada temàtica cultural: arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme i teatre. La matrícula s'obri el pròxim dimarts, 10 de setembre, i podrà fer-se en línia.

Llista completa de tallers i matrícula

L'oferta inclou cursos de fotografia, tant en blanc i negre com digital, pintura a l'aire lliure i tècniques líquides, música amb cursos com Capella de Minstrers, guitarra contemporània o percussió flamenca, a més de músiques actuals i un taller de tècnica de passatges d'orquestra per a instrumentistes de corda. Per als interessats en la dansa, també s'han programat danses del món, dansa contemporània i art en moviment. Quant al cinema, es mantenen els habituals “Els matins de cinema” (amb el cicle Clint Eastwood, alegra'm el dia) i “Les vesprades de cinema” (dedicades enguany a la comèdia cinematogràfica), als quals s'incorporen els nous tallers “Mirar el cinema” i “El curtmetratge”.

Els amants de l'escriptura i aquells amb inquietuds culturals tenen el seu espai en “Creació de vídeo bàsic en Mac”, “Producció i gestió d'actes culturals. Com crear i vendre un espectacle”, “Club de lectura. De lectors per plaer”, “Narrativa de ciència-ficció”, “Escriure ficció o matar a García Márquez” i “Curs complet d'escriptura creativa”.

En oratòria i teatre, s'ofereixen “Narració i il·lustració de contes adults”, “Curs de narració i expressió oral en valencià”. "Contem contes", “Comunicació oral” i “Tècniques de preparació d'un discurs i d'un debat”. “Descobrint el nostre clown” i “La Iniciació a la interpretació de textos” completen el ventall de propostes.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464