Saltar apartados

La Universitat d'Alacant dedica una setmana a la robòtica i l'automàtica

 

Alacant, 5 de setembre de 2013

La Universitat d'Alacant celebrarà la setmana pròxima un conjunt d'activitats agrupades dins de la Setmana de l'Automàtica i la Robòtica a Alacant (SARA 2013), una trobada que inclourà tant temes de transferència de tecnologia com contribucions científiques, a més de seminaris i demostracions. Entre altres coses, es descriuran solucions d'automatització per a la indústria, l'empresa i els serveis, promovent l'intercanvi i la cooperació entre la indústria alacantina i l'entorn acadèmic, i també un nivell avançat de formació en els estudiants participants.

Organitzada pel Grup d'Automàtica, Robòtica i Visió Artificial (AUROVA) i el Màster Universitari en Automàtica i Robótica de l'Escola Politècnica Superior de la UA, tindrà lloc durant els dies 11, 12 i 13 de setembre. La setmana està patrocinada per la Consellería d'Educació de la Generalitat dins d'una ajuda Prometeu 2013. El comitè científic està encapçalat per Fernando Torres Medina.

Entre altres, s'abordaran temes com l'automatització i robòtica industrial, control automàtic, interfícies home-màquina/home-robot, manipulació robòtica, mecatrònica, robots mòbils i marins/aeris, sistemes autònoms intel·ligents i visió per computador en dues i tres dimensions.

La trobada inclou presentació de treballs d'alumnes d’universitats espanyoles en nivells de grau i postgrau en enginyeries informàtica, industrial, telecomunicacions o àrees afins. La inauguració oficial la faran el rector de la UA, Manuel Palomar, i el director de l'EPS, Juan Andrés Montoyo, el dia 11 a les 9.30 h, en la sala d'actes de l'EPS.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464