Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reconeix la col·laboració de José Ramón García Rovira

L'empresari sanvicentero patrocina cursos d'estiu i una línia de recerca sobre els components del tabac i els seus efectes

 

Alacant, 5 de setembre de 2013.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el seu despatx a l'empresari santvicenter José Ramón García Rovira, habitual mecenes i patrocinador d'activitats formatives i de recerca que es desenvolupen en el si de la institució. Palomar ha volgut reconèixer la labor de l'empresari, que des de fa anys patrocina els Cursos d'Estiu que s'organitzen en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia i la Facultat de Dret. "Es tracta d'una col·laboració essencial per a aconseguir el perfil professionalitzant que caracteritza els nostres cursos d'estiu", ha dit el rector. Per la seua banda, García Rovira ha destacat la importància de la Universitat "on es troba el caldo de cultiu de l'avanç i del progrés" -ha assegurat- i ha animat altres empresaris a col·laborar-hi.

Recerca i formació són dues línies que interessen especialment l'empresari, a qui el rector ha imposat la insígnia de planta de la institució en un acte al qual també han assistit la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí i el director del Secretariat de Cultura i Política Lingüística, Josep Ochoa, en representació del Vicerectorat responsable dels Cursos d'Estiu.

Quant a la recerca, García Rovira ha explicat que el grup de treball amb el qual té oberta una línia de finançament compta amb tres línies d'estudi en el camp dels components del tabac i els efectes d'aquest. El grup, liderat pel catedràtic en Enginyeria Química, Antonio Marcilla, es va crear fa deu anys i des de en fa dos compta amb una aportació de l'empresari santvicenter, qui assegura que es tracta "d'un gran equip amb una gran formació" al qual augura "excel·lents resultats a mitjà termini".

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464