Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE MITJANS - Presentació dels equips federats de la Universitat d'Alacant i del nou espot de l'equip de futbol sala femení

Alacant, 20 de setembre de 2013

 

Data: dilluns 23 de setembre de 2013

Hora: 12.15 h

Lloc: amfiteatre del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA)

Hi intervenen:

- Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant

- Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística

 

El pròxim dilluns, 23 de setembre, a les 12.15 h, en l'amfiteatre del MUA, tindrà lloc la PRESENTACIÓ DELS EQUIPS FEDERATS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT I DEL NOU ESPOT PUBLICITARI DE L'EQUIP DE FUTBOL SALA FEMENÍ que enguany protagonitza Xavi Castillo.

Hi intervindran el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés.

L'acte reunirà més d'UN CENTENAR d'esportistes universitaris federats, a més de patrocinadors, i membres de la comunitat universitària. Els més de cent esportistes pertanyen als equips de busseig, futbol, futbol sala femení, mitja marató, orientació, rem femení, rem masculí, rugbi femení, rugbi masculí, triatló, voleibol femení i voleibol de platja.

 

Al final de la presentació es farà una fotografia de grup amb tots els esportistes i es projectarà el nou ESPOT de l'equip de futbol sala femení del realitzador Paco Mógica, que presentarà el video protagonitzat enguany per l'actor Xavi Castillo.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464