Saltar apartados

El Cor de Cambra de la Universidat Mickiewic de Pozna actua a La Nucía y Biar

Alacant, 18 de setembre de 2013

El Cor de Cambra de la Universitat Adam Mickiewic de Pozna (Polònia) actuarà en les Seus de la Nucia (dijous 19 de setembre) i Biar (divendres 20), a les 20.30 h. Aquest cor polonès és amfitrió del certamen Universitat Cantat, en el qual va estar present la Coral de la UA el passat mes de juny, i ara retornen la visita per a oferir dos concerts d'alt nivell musical.

El Cor de Cambra de Poznan té un repertori popular i divers. Fundat i dirigit per Krzysztof Szydzisz, interpreta sobretot música dels segles XIX i XX. El seu repertori bàsic, composicions religioses i seculars de compositors polonesos i europeus, s'enriqueix amb cançons gospel, música folk internacional, així com arranjaments de música pop. Interpreta tant obres a capella com formes vocals i instrumentals de totes les èpoques i aconsegueix sorprendre el públic amb projectes cada vegada més nous. Ha cantat música jueva, cants rimats, tangos de Piazzola, cançons gitanes, nadales en espanyol o jazz.

Demà dijous 19 de setembre oferirà el primer concert, a les 20.30 h, en la plaça de l'Almàssera de la Nucia, amb entrada lliure. El segon concert, en la Casa de Cultura de Biar, se celebrarà també a les 20.30 h, amb entrada lliure, limitada a la capacitat de la sala.

El Cor de Cambra de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan es va fundar en 1992. Està compost per 40 membres, majoritàriament estudiants universitaris, graduats i joves professors. La majoria de membres no són estudiants de música, sinó d'altres carreres universitàries. Participa activament en la vida de la Universitat Adam Mickiewicz, amb interpretacions musicals en els principals actes acadèmics. Els concerts de temporada, habitualment acompanyats per elements d'altres disciplines artístiques, s'han convertit en tota una tradició.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464