Saltar apartados

"El que vulgues ser", guanyador del concurs Un lema per a la UA

Alacant, 20 de setembre de 2013

D'entre els més de 120 participants, Francisco José Padillo Tapia, estudiant de Grau en Economia de la Universitat d'Alacant, ha sigut el guanyador del concurs Un lema per a la UA organitzat pel Vicerectorat d'Estudiants. La seua proposta, “El que vulgues ser”, serà utilitzada durant aquest curs acadèmic per a reproduir-la en diferents formats i mitjans.

Aquest concurs, convocat el passat mes d'agost, tenia com a objectiu identificar, fer visible i sintetitzar en un màxim de deu paraules el que suposa la Universitat d'Alacant per a les persones que hi estudien i hi treballen. “El que vulgues ser”, tal com apunten els membres del jurat format per Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants; Josefa Parreño, directora del Secretariat de Pràctiques d'Empresa i Suport a l’Estudiant, juntament amb una representant de la Unitat de Comunicació i un altre de la Unitat de Relacions Institucionals, “ha sigut el seleccionat per ser un missatge clar i directe que transmet com la institució acadèmica posa a disposició els mitjans necessaris perquè, junt amb l'esforç dels seus estudiants, aconseguisquen arribar on desitgen”.

El premiat, Francisco José Padillo Tapia, rebrà una tauleta i un diploma acreditatiu durant l'acte d'inauguració de la Benvinguda a la UA que se celebrarà el pròxim dilluns 23 de setembre, a les 11.00 h, en els baixos de la Biblioteca General.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464