Saltar apartados

Experts en Comunicació No Verbal Científica imparteixen en la UA una sessió per a empresaris amb vídeos de personatges públics

Alacant,17 de setembre de 2013

La Fundació Empresa Universitat d'Alacant ha organitzat per a demà, dimecres dia 18 de setembre, un desdejuni al qual assistiran més d'un centenar d'empresaris per a conèixer les principals tècniques de comunicació no verbal científica i aplicar-les als negocis.

La ponència inicial es farà en la sala d'actes de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant, de 9.15 a 11 h, i serà a càrrec de Javier Torregrosa i Ignacio Cobaleda, dos dels onze sinergòlegs que actualment treballen a Espanya i que assessoren, entre altres, les forces de seguretat de l'Estat.

La Comunicació No Verbal Científica és una disciplina que s'utilitza per a interpretar el llenguatge corporal i detectar si hi ha incongruències entre el que la persona diu amb la veu i transmet amb el cos, l’obertura o tancament al nostre missatge o l'emoció que sent el nostre interlocutor.

La sessió tindrà una orientació eminentment pràctica: una primera part en la qual els experts donaran les claus per a reconèixer els gestos més habituals i establir una comunicació eficaç. Tot orientat a la negociació empresarial. En una segona part, posaran vídeos de personatges públics, on els assistents podran començar a reconèixer aquests gestos.

El pròxim mes d'octubre Javier Torregrosa i Ignacio Cobaleda tenen previst impartir amb Fundeun un curs adreçat a empresaris on tractaran de forma pràctica aquestes tècniques, sempre orientades al món dels negocis.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464