Saltar apartados

José Asensi Sabater, catedràtic de la UA, rep el títol de Maestro Ad Vitam de la Universitat Autònoma de Coahuila

 

Alacant, 20 de setembre de 2013

El catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat d'Alacant, José Asensi Sabater, ha rebut l'honorable títol de Maestro Ad Vitam de la Facultat de Jurisprudència de la Universitat Autònoma de Coahuila de Mèxic.

Emmarcat dins del 70 aniversari de la Facultat, Asensi ha viatjat fins a Mèxic per a rebre el títol que reconeix la seua extensa trajectòria acadèmica, així com “la seua gran carrera com un dels juristes espanyols més destacats del segle XXI”, com apunten des de la Universitat Autònoma de Coahuila. 

 

Currículum

Nascut a Alacant el 19 d'abril de 1950, és catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat d'Alacant des de 1991 i director de l'Institut Iberoamericà d'Estudis Constitucionals des de 2000. Va estudiar en les universitats de València, de la qual és doctor, i Madrid, i va ampliar estudis en altres universitats estrangeres.

Ha sigut president del Consell Assessor de RTVE a la Comunitat Valenciana i director del Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat de la Universitat d'Alacant, així com consultor internacional en matèries de la seua especialitat. Coordina i dirigeix projectes universitaris d'àmbit internacional i és membre de nombroses revistes científiques de la seua especialitat.

És autor de diverses obres, articles i estudis en matèries de la seua disciplina, conferenciant en centres i universitats espanyoles, al mateix temps que dirigeix cursos de doctorat en diferents universitats de Llatinoamèrica.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464