Saltar apartados

La UA obri el termini de preinscripció per als nous estudis de Doctorat

La Universitat d'Alacant obri demà dissabte, dia 21 de setembre, i fins al pròxim 6 d'octubre de 2013, el termini de preinscripció per als 26 nous estudis de Doctorat

 

Alacant, 20 de setembre de 2013

El Doctorat té com a finalitat la formació dels investigadors, que conclou amb la tesi doctoral, en l'elaboració de la qual es demostra la capacitat investigadora. En l'actualitat, és el nivell més alt en el sistema educatiu espanyol, i per a poder cursar-ho, cal tenir prèviament fet, per regla general, un màster oficial. En l'adreça web  s'especifica el requisit d'accés per a cada programa concret.

Tota la informació relativa als requisits d'accés, informació de tipus administratiu, així com la informació sobre inscripció i matrícula, es troba disponible en la pàgina del Centre d'Estudis de Doctorat i Postgrau de la UA (CEDIP).

Els nous programes disponibles són Aigua i Desenvolupament Sostenible; Biodiversitat i Conservació; Biologia Experimental i Aplicada; Ciència de Materials; Ciències de la Salut; Ciències del Mar i Biologia Aplicada; Ciències Experimentals i Biosanitàries; Conservació i Restauració d'Ecosistemes; Dret; Economia; Economia (programa interuniversitari, coordinat per la Universitat de Múrcia, i en el qual participa la Universitat d'Alacant juntament amb les universitats Miguel Hernández, UNED i Politècnica de Cartagena); Electroquímica; Ciència i Tecnologia; Empresa; Economia i Societat; Estudis Històrics i Socials sobre Ciència; Medicina i Comunicació Científica; Filosofia; Filosofia i Lletres; Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies; Informàtica; Enginyeria de Materials, Estructures i Terreny: Construcció Sostenible; Enginyeria Química; Investigació Educativa; Mètodes Matemàtics i Modelització en Ciències i Enginyeria; Nanociència i Nanotecnologia; Síntesi Orgànica; Transferències Interculturals i Històriques en l'Europa Medieval Mediterrània i Turisme. El programa de Doctorat d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere es troba en procés de verificació.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464