Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra el Solemne Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2013-2014

 Alacant, 19 de setembre de 2013

La Universitat d'Alacant celebra demà divendres, dia 20 de setembre, el Solemne Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2013-2014. L'acte, que tindrà lloc en el Paranimf, a partir de les 12 h, s'iniciarà amb la lectura de la memòria acadèmica del curs passat a càrrec de la Secretària General de la Universitat, Aránzazu Calzada. A continuació, el catedràtic de Materials i Tècniques de Restauració de l'Escola Politècnica Superior, Miguel Louis Cereceda, impartirà la lliçó inaugural que es titula “El patrimoni edificat. De la ruïna a l'arquitectura. Del passat al present”.

Després de la lectura, es procedirà al lliurament de distincions de la Universitat d'Alacant a les treballadores i treballadors que fan 25 anys de servei a la institució (32 assistents), a les persones que s'han jubilat enguany (21) entre les quals hi ha el rector honorari de la UA i medalla d'or de la institució, Antonio Gil Olcina. Finalment, s'atorgaran els reconeixements, a títol pòstum, a les famílies dels membres de la comunitat universitària morts durant el present curs: Jesús Miguel Cáceres García, del Departament de Dret Internacional Públic i Dret Penal; Alfonso Cano López, del Departament de Dret Mercantil i Dret Processal; Ana M. Gallego Merino, del Departament d'Economia Financera, Comptabilitat i Màrqueting; Alfredo José Rodero Ruiz, del Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat, i Carlos Auernheimer Arguiñano, del Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient.

La celebració, que comptarà amb intèrpret de llengua de signes espanyola i es retransmetrà per Internet, culminarà amb el discurs del rector, amb el qual es donarà per inaugurat oficialment el curs.

Han confirmat l’assistència a l'acte, entre altres, el director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana, José Miguel Saval; el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora Mas; el rector de la Universitat Miguel Hernández, Jesús Pastor Ciurana; el de la Universitat Jaume I, Vicent Climent Jordá, i el rector honorari de la Universitat d'Alacant, Antonio Gil Olcina.

Entre altres assistents, hi haurà representants del món empresarial, la banca, associacions i col·legis professionals, diputats de corts generals, de les valencianes. També hi assistiran l’alcaldessa d’Elx, Mercedes Alonso; l’alcalde de Cocentaina, Rafael Briet; el de Castalla, Juan Antonio Candela, i el de Benissa, Juan Bautista Roselló; representants de les diferents corporacions municipals alacantines, així com del cos diplomàtic amb consolat en la capital i de les forces armades.

 

Per a més informació sobre la cerimònia, la retransmissió en directe i el protocol de l'acte:

Solemne acte d'obertura del curs acadèmic 2013-2014

Retransmissió en directe

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464