Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra la II edició de Tabarca Emprèn

Enfocada a la internacionalització i el desenvolupament del lideratge, reunirà una vintena d'estudiants

 

Foto d'arxiu: participants en la primera edició de Tabarca Emprèn

Alacant, 19 de setembre de 2013

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants, i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, presenta la II Edició de Tabarca Emprèn. Després d'una primera edició carregada de formació experimental, autoconeixement i dinàmiques cooperatives per tota l’illa, torna aquesta segona edició enfocada a la internacionalització i el desenvolupament del lideratge.

En aquesta ocasió seran vint estudiants de la UA, d'entre 18 i 32 anys, els qui conviuran durant aquest cap de setmana en un entorn idíl·lic com és l'illa de Tabarca treballant àrees destinades a la millora de la seua faceta emprenedora i desenvolupant, sobretot, el treball col·laboratiu, coworking.

De la mà de diferents experts s'abordarà el pla d'empresa, el lideratge en la presa de decisions, les possibilitats de marques europees i el posicionament web. Els participants s'allotjaran en les instal·lacions del Centre d'Educació Ambiental de la illa de Nova Tabarca (CEAM).

L'activitat, a més, compta amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local, el grup scout Resurrección d'Alacant i l'OAMI.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464