Saltar apartados

Qoolife i la Universitat d'Alacant treballaran conjuntament en el desenvolupament de serveis de nutrició online

Gràcies a un acord de formació i recerca

 

 

Alacant, 16 de setembre de 2013

La Universitat d'Alacant ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'empresa Qoolife, amb seu fiscal a Alacant, i oficina oberta en el Parc Científic de Madrid (PCM). Aquest conveni, pioner a Espanya i que es pot fer extensiu a noves empreses de base tecnològica, permetrà programar activitats conjuntes de formació i recerca en el desenvolupament de serveis de nutrició en línia enfocades a formar professionals en noves tecnologies aplicades a la salut i a la salut en línia.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha presidit la signatura protocol·lària en un acte al qual també han assistit Ana Laguna, degana de la Facultat de Ciències de la Salut; Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat; José Ramón Martínez, director del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral; Patricio Martínez, director del grup de recerca de Tecnologies de la Informació de l'Escola Politècnica Superior de la UA; Aurora Norte, nutricionista d'ALINUA, el Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la mateixa Universitat, i David Gil Pérez, director executiu i fundador de Qoolife.

El conveni ha ratificat Qoolife com a plataforma que farà possible que ALINUA habilite un nou servei d'atenció en línia basat en assessorament, consulta i seguiment del pacient. Qoolife és una plataforma pionera a Espanya en consultes en línia entre metges i pacients que permet, gràcies als nous avanços en les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), millorar la relació entre tots dos atorgant per primera vegada les eines necessàries tant als uns com als altres per a apoderar el pacient de tal manera que siga l'encarregat d'autogestionar la seua salut, sempre supervisat per un especialista sanitari. A partir d'ara ALINUA podrà comptar amb la tecnologia de Qoolife per a implementar els seus serveis en línia.

Des de Qoolife es valora l'acord com a molt positiu i important de cara a estar en l'avantguarda de les TIC en salut en línia i en l’aposta per a la salut en línia. Des de l'empresa amb oficina en el PCM es qualifica de molt rellevant poder estar en la Universitat d'Alacant amb un servei de nutrició en línia del qual podran beneficiar-se professionals, estudiants i fins i tot usuaris aliens al centre universitari. Tant el rector com la degana han qualificat de molt interessant aquest conveni pioner que ratifica la Universitat en l'avantguarda en l’aposta per les tecnologies de la informació aplicades a l'educació superior.

Qoolife, que en breu llançarà un producte innovador sobre pediatria en línia sense antecedents a Espanya, continua mantenint amb aquest nou projecte una clara vocació per l’R+D i amb aquest compromís adquirit en el convingut de reinvertir en projectes d’R+D dels beneficis que genere la col·laboració amb la Universitat.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464