Saltar apartados

Arranquen els actes de la Benvinguda a la UA 2013

  Gana premios con un tuit

Alacant, 23 de setembre de 2013

Amb l'objectiu que els estudiants agafem com més prompte millor el ritme a la universitat, coneguen els serveis que ofereix i les instal·lacions amb què compta, la Universitat d'Alacant ha inaugurat aquest mateix matí la Benvinguda 2013. L'acte, que ha comptat amb el rector Manuel Palomar, i la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, marca el tret d'eixida a una setmana completa d'activitats que pretén ser “un ampli aparador de tot allò que pot interessar a l'alumnat”, com ha assenyalat Grané.

D’altra banda, Palomar ha animat tot l'alumnat i comunitat universitària a “aprofitar tot el que ofereix la UA, ja que és una oportunitat estudiar en una universitat del segle XXI amb un ampli programa de serveis”.

Durant l'acte, el rector ha lliurat a Francisco José Padillo Tápia, estudiant de Grau en Economia, el premi de la primera edició del concurs “Un lema per a la UA” per la seua proposta “El que vulgues ser”.

A continuació, els presents han visitat els estands informatius col·locats en els baixos de la Biblioteca i han assistit a la inauguració de l'Exposició “Retroconsoles” , així com a la presentació dels equips federats de la UA.

La Benvinguda a la UA, que s'estendrà fins al 26 de setembre, compta amb un ampli programa d'informació i orientació a l'alumnat en els estands col·locats en els baixos de la Biblioteca General, en horari d'11 a 14 i de 16 a 19 h. A més, de forma paral·lela, s'han organitzat diferents tallers, les actuacions musicals d’Obrint Pas, Lostrok i El Viaje de Elliot, així com visites guiades al Museu Universitari (MUA), exposicions, monòlegs, exhibició d'esgrima i rugbi, entre altres.

Per a consultar tots els horaris i activitats programades es pot visitar la web de la Benvinguda a la UA 2013 .

 

GALERIA D'IMATGES

 

Comenta esta noticia en Facebook o en Twitter

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464