Saltar apartados

L'Orquestra Filharmònica de la UA convoca les proves d'accés per al curs 2013/2014

 

Alacant, 27 de setembre de 2013

Els pròxims dies 15 i 16 d'octubre l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) celebrarà les habituals proves d'accés anuals per al curs 2013/2014, per a les especialitats instrumentals de violí, viola, violoncel i contrabaix (en corda); flauta, oboè, clarinet i fagot (en vent fusta); trompa, trompeta, trombó i tuba (en vent metall), i percussió.

Com a requisit, els interessats hauran de tenir una edat compresa entre els 16 i els 35 anys (tret d’excepcions), residir a la Comunitat Valenciana i tenir experiència en l'instrument al perfeccionament del qual s'aspira, sense que resulte imprescindible haver sigut estudiant de conservatori de música o de qualsevol altre centre homologat. Les sol·licituds poden presentar-se fins al divendres pròxim, 11 d'octubre, de forma presencial, emplenant la inscripció en el Punt d'Informació Cultural (PIC), situat en el Campus de Sant Vicent del Raspeig de la UA, en la planta baixa del Paranimf, o bé en línia fins al pròxim dia 13 d'octubre, a través del formulari electrònic que es troba en la següent adreça

Podran optar a les places membres de la comunitat universitària, estudiants de qualsevol dels conservatoris de música de la Comunitat Valenciana i músics d'escoles i societats musicals de les poblacions amb seu universitària.

Més informació:

Telf: 965 90 37 25

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

L'OFUA, sota la batuta del director titular i artístic Mihnea Ignat, s'ha convertit en l'agrupació orquestral de major qualitat i rellevància de la província d'Alacant. Al llarg del seu curt recorregut ha rebut invitacions per a actuar en sales tan prestigioses com l'Auditori Nacional de Música de Madrid, l'Auditori de Saragossa, l'Auditori de Múrcia o l'Auditori de la Diputació d'Alacant, entre altres, i les seues actuacions han sigut retransmeses pel canal "Clásica" de Ràdio Nacional d'Espanya. Manté una estreta col·laboració amb la Fundació Albéniz i l'Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, institucions de reconegut prestigi internacional dins de l'ensenyament musical. Els integrants de l'OFUA actuen habitualment amb agrupacions de gran prestigi nacional i internacional com la Mahler Chamber Orchestra, la Mozart Orchestra de Bologna (Itàlia), la Jove Orquestra Nacional d'Espanya o la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, fet que avala àmpliament la gran labor pedagògica i artística que hi ha dins de l'agrupació alacantina.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464