Saltar apartados

La UA ensenya a avaluar emocionalment el disseny

 

Alacant, 26 de setembre de 2013

Alumnes universitaris i professionals del camp de l'arquitectura, l'urbanisme i altres branques afins participen des d'avui en un curs de la Universitat d'Alacant sobre el paper de l'emoció en el disseny i la importància d’avaluar-la.

Organitzat pel Departament de Construccions Arquitectòniques i amb un professorat compost per un expert en anàlisi i gestió d'intangibles i un investigador en neurociències, el curs es denomina Factors humans en el disseny.

Els organitzadors destaquen la creixent importància del component emocional en els productes de disseny. El curs ensenya els aspectes del disseny que activen en el consumidor una resposta d'aquest tipus. Assenyalen que es pretén formar la sensibilitat de l'alumnat cap als processos d'elecció del consumidor; per a això s'usen perspectives tant des de la matemàtica com la psicologia i la neurologia. I es descriuen els significats del disseny tant en la ment (legals, ètics, creatius, d'origen geogràfic, etc.) com els sentits.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464