Saltar apartados

La UA presentarà a les empreses d'Alcoi les línies de recerca d'utilitat per a la indústria de la zona

Alacant, 24 de setembre de 2013

Empresaris i professionals de diversos sectors industrials de la zona d'Alcoi participaran aquest divendres en una trobada amb científics de la Universitat d'Alacant per a promoure la transferència de la recerca universitària i l’aplicació en les empreses. En el transcurs d’aquesta s'informarà sobre les línies de recerca que se segueixen en la UA i que poden ser-hi d'utilitat.

Anomenada II Trobada sobre Transferència i Innovació, aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament d'Alcoi i la UA i se celebrarà en l'Estació Científica Font Roja Natura i CEMA Font Roja (Alcoi) a partir de les 9.30 h, del dia 27 de setembre.

La presentació de la jornada serà a càrrec de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d'Alacant, Amparo Navarro; i Andreu Bonet, degà de la Facultat de Ciències i coordinador de l'Estació Científica. Amparo Navarro informarà també sobre la fiscalitat de la R+D+I, i Víctor Pérez, director adjunt de l'Oficina de Transferència de Resultats de Recerca de la UA, explicarà els mecanismes de transferència tecnològica de la universitat a l'empresa.

Així mateix, sis professors de la Universitat d'Alacant descriuran algunes de les línies de recerca que s’hi segueixen que poden ser interessants per a les empreses de la zona, que van des del desenvolupament de teixits "intel·ligents" o nous mètodes d'anàlisi d'aliments a nanopigments per a aplicacions industrials o vehicles autònoms per a magatzems. Durant el desenvolupament de la trobada s'exposaran diversos cartells d'altres grups de recerca relacionats amb el tèxtil i l'alimentació.

Col·laboren en aquesta trobada CEMACAM Font Roja, Generalitat Valenciana-Parc Natural de la Font Roja, CEEI Alcoi, Cambra de Comerç d'Alcoi, FEDAC i Cluster Disseny Global.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464