Saltar apartados

Eva Valero dirigirà el secretariat de Seus Universitàries

Substitueix en el càrrec Carmen Marimón i seguirà amb les competències del Centre Benedetti

 

 

En les imatges, dos moments de l'acte de nomenament d'Eva Valero en el despatx rectoral

 

Alacant, 11 de setembre de 2013

La professora del Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura, Eva Valero, ha sigut nomenada aquest matí directora del Secretariat de Seus Universitàries, que depèn del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, amb Carles Cortés al capdavant. Valero, que fins ara dirigia el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti, substitueix en el càrrec Carmen Marimón, que deixa el lloc per motius personals.

D'aquesta manera, tal com ha indicat el rector, Manuel Palomar, en l'acte oficial de presa de possessió, Eva Valero “es converteix en la imatge de la Universitat d'Alacant en els municipis i comarques del nostre entorn, amb el difícil repte de donar a les nostres seus la dimensió que es mereixen”. Tant Palomar, Cortés, com la nova directora, han agraït la labor exercida per Marimón, de qui han destacat la complicitat i han garantit la continuïtat del treball fet.

Per la seua banda, Eva Valero, que assumeix també la coordinació del Centre Mario Benedetti com a part del nou càrrec, ha assegurat assumir el lloc amb “il·lusió, responsabilitat i el compromís de seguir els passos de Rafael Altamira”, creador de l'extensió universitària i així “fer arribar als municipis el coneixement i la cultura que generem en la Universitat d'Alacant”.

L'acte de nomenament ha tingut lloc aquest matí en el despatx rectoral i ha comptat amb la nombrosa presència de representants de l'equip de direcció de la UA, del deganat de la Facultat de Lletres, així com del Departament de Lingüística i el Vicerectorat de Cultura.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464