Saltar apartados

La Societat Americana d'Òptica nomena "Senior Member" Inmaculada Pascual, catedràtica de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 11 de setembre de 2013

La catedràtica d'Òptica de la Universitat d'Alacant, Inmaculada Pascual Villalobos, ha sigut nomenada Senior Member de la Societat Americana d'Òptica (The Optical Society of America, OSA), en reconeixement a la seua experiència i assoliments professionals en el camp de l'òptica i la fotònica.

La Junta Directiva de l'OSA va aprovar a primers de juliol el nomenament de 100 científics de tot el món com a integrants d'aquesta categoria de membres, els Senior. Per a ser inclosos en aquest grup, els investigadors han de ser membres actius de la Societat i comptar amb almenys deu anys d'experiència professional significativa en el camp de l'òptica.

Inmaculada Pascual, catedràtica d'Òptica, ha sigut directora del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia durant els últims vuit anys i pertany al Grup de Recerca d'Holografia i Processament Òptic i a l'Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies; és una dels quatre investigadors espanyols que han sigut nomenats membres sènior de l'OSA en aquesta ocasió. Els altres tres pertanyen a la Universitat de Valladolid, la Universitat d'Alcalá i la Universitat Jaume I de Castelló.

Fundada el 1916, The Optical Society of America és una entitat científica, tècnica i educativa que té com a objectiu impulsar i difondre el coneixement en els camps de l'òptica i la fotònica, tant en el vessant pur com aplicat. La seu està a Washington DC i reuneix científics, enginyers, educadors i empresaris de l'òptica i la fotònica, que sumen un total de 18.000 membres de més d'un centenar de països.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464